بادنجان:ضد بیماری قلبی

بادنجان سبزی است که ترکیب هایی با خاصیت آنتی اکسیدانی دارد از جمله کافئیک اسید و کلرو ژنیک اسید. به علاوه در این سبزی فلاو نوئیدها نیز یافت می شود که از مهم ترین آنها می توان به سونانین اشاره کرد.جالب است بدانید که رنگ بنفش پوست بادنجان به وجود این ترکیب باز می گردد که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.در ضمن مطالعات دیگری نشان داده اند این سبزی دارای ترکیبی به نام اسید فنولیک است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و بدن را در برابر انواع عفونت های باکتریایی و قارچی محافظت می کند.کلروژنیک اسید موجود در آن نیز به عنوان یک ترکیب آنتی اکسیدان شناخته شده و پایین آورنده کلسترول بد خون است در ضمن خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی نیز دارد. بنابر این خوردن این سبزی از بروز بیماریهای عروق کرونر جلوگیری می کند و احتمال سکته را در افراد مستعد کاهش می دهد البته در صورتی که به شکل بخار پز شده به مصرف برسد.

/ 8 نظر / 9 بازدید
B@h@r

__ (¯`·.·'¯) _______ ___ `·.,(¯`·.·'¯) _____ _______ `·.,(¯`·.·'¯) __ ___________`·.,.·´ ___

ريحانه

سلام مائده ميدوني مطلب جديدت منو ياد بادنجاناي عزيز انداخت ك خيلي خوشمزه بود نازك خشك وسرخ شده چقدر خوشمززززززززززه بود

zahra

salam didi omadam veblaghet aliyeh[قلب][گل]

B@h@r

من كه عاشق بادمجانم [خوشمزه]

B@h@r

عزيزم يه ذره به روز كني بعد نيستاااااااااااااااا[منتظر] منتظرم تا پست هاي خوبتو بخونم پس زود باش خوشمله[زودباش][گل]

maede

بهار جونم چرااااااااا نمی تونم وبتو باز کنم؟

صبا

سلام وب جالب و پر محتوایی دارید اگه دوستداری به منم سری بزنید[گل]

زهرا

[گل]