گیلاس:منبع آنتوسیانیدین

این میوه قرمز دارای رنگدانه ای به نام آنتوسیانیدین است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و می تواند با کاهش سطح کلسترول و تری گلیسرید خون زمینه ابتلا به بیماری های قلبی و حتی دیابت را کاهش دهد. نکته دیگر اینکه مطالعات نشان داده اند عادت به خوردن گیلاس احتمال ابتلا به انواع سرطان را نیز پایین می آورد.در ضمن باعث تنظیم خواب می شود و از کاهش قدرت حافظه جلوگیری می کند. بنابر این قرار دادن این میوه در میان میوه هایی که بچه ها روزانه مصرف می کنند می تواند به حفظ سلامت آنها کمک کند.نکته دیگر اینکه فیبر فراوان در گیلاس ریسک ابتلا به سرطان کولون را کاهش می دهد و در حفاظت از سیستم گوارش بدن دخیل است.بنابراین عادت به خوردن گیلاس به خصوص برای بچه هایی که یبوست دارند می تواند به کاهش شدت مشکل  آنها کمک کند.

/ 4 نظر / 10 بازدید
B@h@r

عاشق گيلاسم[چشمک]

ريحانه

سلام مائده جان بعد مدت ها دوباره البته يادت باشه قبل خوردن توش رو نگاه كني مثل دفعه قبل توش كرم نباشه منم در مقابل البالو از گيلاس ميگذرم با نظرت خيييييييييييييلي موافقم[خنده] از جوابهاي ك دادي بسيار ممنون [قلب][تایید]

B@h@r

____*##########* __*############## __################ _##################_________*####* __##################_____*########## __##################___*############# ___#################*_###############* ____#################################* ______############################### _______############################# ________=########################## __________######################## ___________*##################### ____________*################## _____________*############### _______________############# ________________########## ________________=#######* _________________###### __________________#### __________________### ___________________#

B@h@r

عزيزم آلبالو كه جاي خود دارد[خنده][چشمک]