سیر

سیر از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است اسانس سیر که در اثر تقطیر سیر با بخار آب حاصل می شود مرکب از مواد سولفوره بوده و مایعی ست به رنگ قرمز نارنجی و یا بوئی کمتر از خودسیر که برای تغییر طعم غذا مصرف می شود.:

1)سیر بادشکن و ضدعفونی کننده است

2)خوردن سیر مصونیت بدن را در مقابل بیماری افزایش می دهد.

3)سیر کرم کش است.

4)سیر محرک و نقویت کننده بدن است.

5)سیر داروی سرماخوردگی و زکام است.

6)سیر اثر خوبی در معالجه سل دارد.

7)سیر خون را رقیق می کند.

برگرفته از فصل نامه داخلی بیمارستان فوق تخصصی بهمن

/ 2 نظر / 4 بازدید
sohs

سلام مرسی بابت این همه اطلاعات مفید[گل]

صبا

چه خواصی!!!!!