گوجه فرنگی منبع لیکوپن

حتما میدانید که ای سبزی از منابع غذایی عالی انواع آنتی اکسیدانها به خصوص لیکوپن و ویتامین  cاست ،اما جالب این است بدانید که جالبترین مطالعه ها نشان داده اند گوجه فرنگی هایی که رنگ نارنجی دارند در مقایسه با قرمزترین گوجه فرنگی ها لیکوپن قابل جذب بیشتری دارند و متخصصان توصیه دارند از میان انواع این سبزی انکه نارنجی است انتخاب کنید تا به این ترتیب انتی اکسیدان بیشتری به شما برسد.در ضمن،بهتر است آن را کمی حرارت دهید وبا مقداری روغن زیتون سرو کنید به این ترتیب جذب لیکوپن افزایش بیشتری پیدا خواهد کرد .البته یاذتان باشد این سبزی در صورت پخته شدن نصف لیوان آن، یک واحد سبزی محسوب میشود ودارای 25 کیلو کالری انرژی است وافزودن هر قاشق مرباخوری روغن زیتون مقدار انرژی دریافتی را به میزان 45 کیلو کالری دیگر اضافه خواهد کرد.

/ 1 نظر / 3 بازدید